Εξυπηρέτηση πελατών - Elegant SA

Όροι εγγύησης

Η Elegant SA εγγυάται το ρολόι σας  για περίοδο είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από την ημερομηνία αγοράς υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας εγγύησης.Οι διεθνείς εγγυήσεις καλύπτουν ελαττώματα υλικών ή κατασκευής που υπήρχαν κατά το χρόνο αγοράς του ρολογιού. Η εγγύηση ισχύει μόνο εφόσον το πιστοποιητικό εγγύησης φέρει ημερομηνία, έχει συμπληρωθεί πλήρως και σωστά, και είναι σφραγισμένο από επίσημο μεταπωλητή.

Η παρούσα εγγύηση του κατασκευαστή δεν καλύπτει:

 • τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
 • τη φυσιολογική φθορά και γήρανση (π.χ. γδαρμένο κρύσταλλο· αλλοίωση του χρώματος ή/και του υλικού  λουρακιών και αλυσίδων, όπως από δέρμα, πλαστικό, ύφασμα και το ξεφλούδισμα της μεταλλικής επένδυσης)
 •  οποιαδήποτε ζημιά σε οποιοδήποτε μέρος του ρολογιού εξαιτίας αντικανονικής χρήσης, έλλειψης φροντίδας, αμέλειας, ατυχημάτων (χτύπημα, τρύπημα, σπάσιμο, σπάσιμο κρυστάλλου κ.λπ.), κακής χρήσης του ρολογιού και μη τήρησης των οδηγιών χρήσης που δίνει ο εκάστοτε κατασκευαστής
 •  την περίπτωση που το ρολόι έχει υποστεί επεμβάσεις από μη εξουσιοδοτημένα άτομα (π.χ. για αντικατάσταση της μπαταρίας, σέρβις ή επισκευές) ή που η αρχική του κατάσταση έχει αλλοιωθεί χωρίς τον έλεγχο του εξουσιοδοτημένου μας service.

Συντήρηση

Πώς διατηρείτε την ποιότητα του ρολογιού σας:

 • Αντοχή στο νερό: Ένα γερό χτύπημα θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την αντοχή του ρολογιού σας στο νερό χωρίς να το αντιληφθείτε. Γι’ αυτόν το λόγο, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε το ρολόι σας σε νερό (στο κολύμπι, σε πλύσιμο ή στο ντους), είναι απαραίτητο να κάνετε τακτικό έλεγχο της στεγανότητας του.
 • Αλλαγή μπαταρίας: Καλό είναι να προσέχετε όταν αλλάζετε την μπαταρία στο ρολόι σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να χαλάσετε τον μηχανισμό από απροσεξία.
 • Καθάρισμα: Για όλα τα μπρασελέ (αλλά όχι για τα δερμάτινα ή άλλα ευπαθή λουράκια) και για όλες τις κάσες που είναι ανθεκτικές στο νερό χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα με σαπουνόνερο και ένα μαλακό πανάκι για στέγνωμα.
 • Μπάνιο στη θάλασσα: Μετά το μπάνιο, να ξεπλένετε πάντα το ρολόι με χλιαρό νερό. Το θαλασσινό νερό επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα του δέρματος του λουριού.
 • Διάφορα χτυπήματα: Ένα δυνατό χτύπημα μπορεί να προκαλέσει διάφορες ζημιές στο ρολόι σας, Θα είναι καλό να αποφεύγετε κάθε χτύπημα και κάθε απότομη αλλαγή, ιδίως το θερμικό σοκ.
 • Αλλαγή ημερομηνίας: Η αλλαγή ημερομηνίας σ’ ένα ρολόι γίνεται ανάμεσα στα 23:00 και στις 3:00 Επομένως, μην κάνετε ρύθμιση της ημερομηνίας σ’ αυτό το διάστημα καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο μηχανισμό του ρολογιού.
 • Καλλυντικά: Να αποφεύγετε την άμεση επαφή με, αρώματα, αντηλιακές κρέμες και άλλα καλλυντικά προϊόντα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στο μπρασελέ, την κάσα, το τζάμι ή άλλα μέρη του ρολογιού,